Forum

Converse Online Winkel

Author Message
Image Perso
eborby
Date sent: 2021/05/27 16:23:58
Ondanks dat hij een legendarisch verleden heeft met Converse onder het nummer (n) ine imprint, laat Takahiro Miyashita van zijn ietwat pas ontdekte label The Soloist elke gelijkenis met zijn eerdere samenwerkingen achterwege en laat hij de losse verbindingen met zijn muze Kurt Cobain achterwege voor een futuristische, brutalistische expressie . Converse Heren/Dames In tegenstelling tot zijn Jack Purcell die twee kanten van een Amerikaans geklede munt aannam, lijkt zijn nieuwe line-up van Chuck 70s nauwelijks op het startpunt.

Image

De samenwerking van John Varvatos met Converse Schoenen zal in de nabije toekomst populair blijven dankzij subtiele variaties zoals deze die zijn kenmerkende esthetiek weerspiegelen en tegelijkertijd meerdere graden van vooruitgang mogelijk maken. Deze nieuwe drops combineren een paar Converse All Star Laceless Hi-ontwerpen die in canvas zijn gegoten met twee lowtops die grotendeels van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Maar het algehele effect van de Sprint Grip Ox is beslist anders dankzij een leren wikkel rond de zool en tonale en textuurcontrasten dankzij suède tenen.

Nu voor het oprapen, vandaag bekijken we de volledige Goedkope Converse Vintage Collection. De vintage-geïnspireerde collectie bestaat uit twee iteraties van het hi-top model en twee opties van het low-top design. De hi-top colorways zijn verkrijgbaar in rood of blauw, terwijl de low-top iteraties in tan of blauw worden uitgevoerd. Alle vier zijn geconstrueerd met een bovenwerk van gewassen canvas, en geeft Converse ze ook retro-stijl rode en blauwe biezen op de tussenzool om toe te voegen aan de vintage esthetiek van de schoen.

Bovenop de Chuck Taylor, beoogt de samenwerking de kenmerkende aanraking van Bridges na te bootsen, aangezien het volledig siert met haar visueel rijke 'Harlem Toile', een behangachtig kunstwerk dat de cultureel belangrijke buurt laat zien door een filter van Victoriaanse stijl. Converse Online Winkel Het originele toile wordt gebruikt voor het canvas van het silhouet van het schoeisel, de print heeft een diepe kleur en doet qua textuur denken aan muurbekleding (het beoogde medium van de print). De personages bovenop, die tegen pastoraal groen staan, beelden het alledaagse uit - touwtjespringen, basketballen, dansen, picknicken, enz. - terwijl ze tegelijkertijd commentaar leveren op de stereotypen die, zoals Bridges het zegt, 'diep verweven zijn met de Afrikaans-Amerikaanse ervaring. "

Vorige maand debuteerde A-COLD-WALL officieel met hun eerste samenwerking met Koop Converse, een tweedelig pakket dat het ontwerp van zowel de ERX 260 als de Chuck Taylor volledig heeft herzien. En nu, zoals onthuld via vroege toegang door het merk afgelopen weekend, is het laatste silhouet al klaar om zijn breedte van kleurstellingen uit te breiden met een veel donkerdere "Carbon" -make-up.

www.sprafstandsloper.com


Simple PHP Forum Script - Webestools