Forum

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop

Author Message
Image Perso
Mather51
Date sent: 2021/02/07 14:52:56
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop
Image

West en zijn submerk adidas houden de markt overspoeld met een hele reeks intrigerende adidas Yeezy-releases en zullen op 30 maart een van hun meest aantrekkelijke kleurstellingen tot nu toe afgeven via de adidas Yeezy Boost 350 v2 "Clay". Net als de 'Static'-variëteiten van vorig jaar, is deze nieuwe Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop uitgerust met een halfdoorschijnende
middenvoetstreep Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames, terwijl hij dient als een venster op de innerlijke werking van een van de meest comfortabele.

Goed nieuws voor adidas Yeezy-fans - er wordt gewerkt aan een gloednieuwe Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren colorway. Deze nieuwe 'Clay'-colorway van het beroemde 350 v2-model, die op 30 maart 2019 wordt uitgebracht, heeft weer een aardse tint op het nieuwe bovenwerk met de transparante mesh-streep op het bovenwerk. De terracotta-achtige toon past heel goed bij het silhouet, met krachtigere hits van de tint die te zien is op het treklipje van de hiel die de algehele geverfde look van de schoen accentueren.

Deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale wordt bestempeld als een ‘special release’ en maakt deel uit van de Spring 2019 line-up. Gemarkeerd met grijs aan de bovenkant en een doorschijnende streep aan de zijkanten. Een tint oranje landt op de tussenzool met een verloop van vervaging, terwijl dezelfde tint op het treklipje op de hiel wordt geplaatst om de look af te maken.


Simple PHP Forum Script - Webestools