Forum

Adidas NMD Goedkoop

Author Message
Image Perso
Gaskie64
Date sent: 2021/04/12 14:12:37
Adidas NMD Goedkoop
Image

De adidas Madoru, een eenvoudig, lichtgewicht en goedkoop hardloopschoenmodel, krijgt dit voorjaar een update voor zijn tweede editie. De Madoru 2 wordt echter iets opmerkelijker dan de eerste editie, dankzij de schijnbare inspiratie van de Adidas NMD Dames die op dit moment een ware rage is. Kijk naar de kleurblokkering van de tussenzool en je kunt zien waar we het over hebben.

Als je de 'Yellow Camo'-editie van de Adidas NMD Heren voelde, dan zul je zeker uitkijken naar deze aankomende look. De heetste nieuwe sneaker van de Three Stripes heeft opnieuw een gestileerd camouflage-motief voor het Primeknit-bovenwerk, deze keer vervangt het zwart en geel door grijs en felrood, terwijl de accenten in gebroken wit komen.

De Adidas NMD Sale heeft zich bij de Boost-festiviteiten gevoegd met een paar, gedenkwaardige releases, maar deze week is het echte coming out-feest van de NMD. In totaal zullen 13 paar in de winkelrekken liggen, variërend van een nieuwe exclusieve Adidas NMD Goedkoop voor dames tot een volledige reeks van talloze iteraties van de adidas NMD R1. Premium suède builds zijn in de mix, samen met een meer traditioneel aanbod van mesh en neopreen.


Simple PHP Forum Script - Webestools