Forum

Converse Jack Purcell Goedkoop

Author Message
Image Perso
Gaskie64
Date sent: 2021/04/12 14:26:57
Converse Jack Purcell Goedkoop
Image

De Converse Jack Purcell Dames is een limited-edition sneaker ontworpen door Nike's legendarische HTM-team. HTM vertegenwoordigt de samenwerking tussen Hiroshi Fujiwara, oprichter van fragment design, Nike Vice President of Creative Concepts Tinker Hatfield en NIKE, Inc. President & CEO Mark Parker. HTM, een afkorting voor de eerste initialen van de drie bijdragers, verkent nieuwe concepten in Nike-design, waarbij vaak de nieuwste technologieën worden benadrukt en hint naar toekomstige toepassingen.

Drie paar vormen het nieuwe Converse Jack Purcell Heren. Als eerste hebben we een van de Highs die gekleed is in zwart en wit terwijl hij is gemaakt van zacht premium leer. De tweede release van de Converse Jack Purcell Goedkoop is van hetzelfde materiaal, maar deze keer is alles in het wit. Last but not least is de Low Ox die een lichtbeige door het bovenwerk en een witte tussenzool gebruikt. De look over de drie is compleet met metallic zilveren oogjes.

Twee paar Converse Jack Purcell Sale zullen debuteren, één in ‘Dark Blue’ en de andere in ‘Sulphur’. Ze zijn ontworpen voor de komende wintermaanden en hebben beide een waterafstotende TPU-coating die de regen tegengaat, samen met Japanse badstof door het bovenwerk. Het voltooien van de twee is gebroken wit door de rubberen tussenzool en neus.


Simple PHP Forum Script - Webestools