Forum

Nike Huarache Sale

Author Message
Image Perso
Gaskie64
Date sent: 2021/04/12 14:51:05
Nike Huarache Sale
Image

De dames krijgen dit voorjaar een nieuwe premium editie van de Nike Huarache Dames, met een functie die je nog nooit eerder hebt gezien op de iconische hardloopschoen uit 1991. De colorway blijft neutraal in gebroken witte en gomtinten - dat is niets nieuws - maar het krijgt wel een unieke golvende textuur over de suède panelen over het bovenwerk.

De ambtstermijn van Nike Huarache Heren als het go-to-model van Nike Sportswear is waarschijnlijk voorbij. Het silhouet is sindsdien vervangen door die van andere Huarache-silhouetten die nieuwe technologie en moderne vernieuwingen laten zien, maar dat betekent niet dat de klassieker uit 1991 van Tinker Hatfield niet echt een onderdeel is van de magie die plaatsvindt bij NSW. De verhuizing heeft de Swoosh de gelegenheid gegeven om de retro aan te kleden in een aantal lifestyle-looks zoals deze recente "Black Snakeskin" -daling. Nike Huarache Sale slangenleer raakt de overlays voor een gewaagde afwerking, terwijl een meer traditioneel zwart neopreen het grootste deel van het bovenwerk vormt voor dat kenmerkende instapcomfort.

De Nike Huarache Goedkoop wordt deze zomer mooi roze voor deze nieuwste editie, speciaal voor de dames in een contrastrijke zwarte en neonroze colorway. De ‘Pink Blast’ neopreen basis is gelaagd met zwart synthetisch leer, dat een geperforeerde behandeling heeft gekregen voor een unieke kwaliteit van het klassieke hardloopsilhouet.


Simple PHP Forum Script - Webestools