Forum

Air Jordan 11 low golf concord

Author Message

k2f36dst
Date sent: 2021/04/19 09:44:50
Image
Ongetwijfeld de meest begeerde sneaker aller tijden, de Air Jordan 11 heeft veel allures: een stijlgowhere.com strak ontwerp, een laklederen spatbord en een doorschijnende buitenzool. Maar de sleutel tot de mythische plek van de Retro 11 in de sneakercultuur is de symbolische relatie met de basketbalcarrière van Michael Jordan. Na de dood van zijn vader in 1993 besloot Jordan dat hij klaar was met basketbal en ging hij een carrière in de minor league-honkbal nastreven.

Maar na een jaar honkbal had Jordan jeuk om weer op het veld te komen. Om de Air Jordan schoenen heren blauw wereld te laten weten dat het MJ-tijdperk terugkeerde, stuurde Jordan een persbericht van twee woorden: "Ik ben terug." Terwijl Jordan aan het honkballen was, had Nike niet geweten dat hij van plan was terug te keren naar het basketbal. Gelukkig had de legendarische Nike-ontwerper Tinker Hatfield er vertrouwen in dat Michael terug zou komen naar het spel; zonder dat Nike het wist, had Hatfield de Air Jordan 11 ontworpen zonder de belofte van Jordan's terugkeer.

De Adapt-technologie, geïntroduceerd met de Nike MAG in 2016, is sindsdien verwerkt in een reeks prestatie- en lifestyle-schoenen, waaronder de HyperAdapt, Air Jordan 11 low golf concord Adapt BB, Adapt Auto Max en Adapt Huarache. De geïmplementeerde technologie, bestuurd via de Adapt-app van Nike met een opknapbeurt met Jordan-smaak, stelt de drager van de Jordan 11 Adapt in staat niet alleen de pasvorm en het gevoel van de schoen te personaliseren, maar zelfs het kleurenschema en het knipperende patroon van de lampjes op de knop aan te passen. .

Na de lancering van Zoeken de 'Bred'-colorway onthult Jordan Brand een nieuwe Air Jordan 11 CMFT Low die wordt geleverd in een vergelijkbare kleurblokkering. Dit aanbod van de Air Jordan 11 Low heeft een zwarte basis gemaakt van een mix van mesh en leer gecombineerd met Rode contrasterende accenten en branding overal. Een witte tussenzool bovenop een ijzige doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.

https://www.stijlgowhere.com/Simple PHP Forum Script - Webestools