Forum

Adidas D.O.N. Issue te Koop

Author Message

summyts
Date sent: 2021/05/06 15:16:08
Een openlijke knipoog naar de altijd bevredigende Haribo Gold Bears-snack, deze hoepels-ready aflevering vertaalt de esthetiek van de verpakking door de leren basislaag, mesh zijpanelen, leren hieloverlays en tussenzolen te omhullen met "Metallic Gold" en verwelkomt in notities van zwarte bies langs geplakt aan de voering van de sok en zigzaggend lateraal / mediaal decor om waarschijnlijk het merklettertype te vertegenwoordigen. Kopen Adidas D.O.N. Issue Behangen boven op de hielen en betreden komen volledig tot vervaagde beelden van veelkleurige gummibeertjes die in wezen hun op suiker geïnspireerde bedoelingen bevestigen.

Image

In zijn korte levensduur heeft Donovan Mitchells Nieuwe Adidas D.O.N. Issue is merkbaar opzettelijk geweest in termen van uitvoering met die van thema-make-overs. Tot nu toe is het hoepels-ready silhouet opnieuw geïnterpreteerd door middel van samenwerkingsprojecten met onder meer Marvel, Crayola en de populaire Pixar-serie Toy Story, en nu zal het een nieuwe kleurencombinatie voorbereiden die de vieringen van eind oktober / begin november van de dag herdenkt. of the Dead oftewel Día de Los Muertos.

Adidas D.O.N. Issue te Koop Levendige beelden die verband houden met de Mexicaanse feestdag, zoals skeletkoppen, spinnenwebben en bloemenpatronen, zijn verspreid over de bovenkant in gebieden zoals de teenendoos, hakken en zijwanden, evenals in collagevorm onder de doorschijnende treden. Bovendien springen er extra accenten uit door de schoenkoorden die zijn overgoten met bosgroen, naast de mediale hielstreep-branding.

Afgaande op de uitstekende prestaties die Donovan Mitchell tijdens deze tweede seizoenshelft liet zien, is het duidelijk geworden dat de competitie in goede handen is dankzij deze rijzende ster. Adidas D.O.N. Issue Schoenen En hoewel zijn zoektocht naar een ring dit jaar is afgelopen, heeft de Jazz Guard nog steeds wat basketbalgerelateerde zaken te doen, zoals het mogelijk tekenen van een welverdiend max-contract en het distribueren van releases van zijn nieuwste D.O.N. Nummer 2 kenmerkende schoen.

Adidas D.O.N. Issue Heren/Dames Als je dacht dat de 'Spidey-Sense'-iteraties luid waren, zul je merken dat dit specifieke aanbod tweevoudig in vibratie stijgt omdat het wordt verankerd door een veelkleurige bovensplitsing tussen neon' Shock Pink ',' Solar Slime ' en "Glory Purple" panelen. En dat is alleen extern. Aan de binnenkant vind je berichten aan al zijn twijfelaars verdeeld over de innerlijke tongen met de tekst 'Prove Em Wrong' en 'Let Em Hate', evenals bemoedigende woorden als 'Determination', 'No Limits', 'Hard Work ”, enz., Gedrukt over de inlegzolen.

www.j6retro.com


Simple PHP Forum Script - Webestools