Forum

Nike Waffle te Koop

Author Message

summyts
Date sent: 2021/05/06 15:26:26
Elders is de constructie echter relatief gewoon, aangezien mesh en suède respectievelijk de onderkanten en overlays bekleden. Kopen Nike Waffle Heldergroene swooshes vallen op dankzij de pastelgroene schakeringen, die het roze bij de tooling en de veter en tongpatch complementeren. Hielbandjes eindigen met een beetje rode tekst en paarse achtergronden, en voegen nog een ander toe aan het palet, wat effectief wordt weerspiegeld in de all-over print op de tong.

Image

Sinds vorig jaar krijgt de Nike Waffle Verkoop liefde van niet alleen het inline-team van het merk, maar ook van medewerkers zoals Virgil Abloh en Chitose Abe. En hoewel beide hun eigen takes hebben aangeboden die verschillen van het origineel, zijn de Swoosh zelf nu pas klaar om hun unieke interpretatie te debuteren. Het silhouet, ook wel de Waffle Racer 20 genoemd, neemt effectief aanwijzingen van zijn modernere leeftijdsgenoten over, met een paar opmerkelijke aanpassingen die het helpen om zich te onderscheiden van het origineel.

Wat retro-silhouetten betreft, is eenvoud over het algemeen het beste, maar met Nike's huidige honger naar experimenten, worden zelfs klassiekers zoals de Nike Waffle te Koop op hun kop gezet. Samengesteld uit verschillende neons en een hoop verschillende texturen, leunt de huidige outfit van het silhouet sterk aan op moderne trends en innovatie, aangezien de hielomslag de gerecyclede Grind-stof draagt ​​die de krantenkoppen heeft gehaald via de Vapormax 2020 en de Space Hippie-collectie.

Synthetische ripstop voegt rasterstructuren toe langs de hele basis, terwijl de overlays bovenop een overwegend gewoon suède zijn. Nike Waffle Schoenen Neuskappen en hielbandages volgen de voetsporen van zijn inspiratie, hoewel de eye-stay voor een heel andere benadering kiest, aangezien het zich langs de enkel uitstrekt op een bijna N.354-achtige manier van ontwerp. Elders zorgt felgele tape voor contrast over het voorblad, een dikke omtrek in donkerbruin, en de tooling minimaliseert de handtekeningzool met minder verhoogde mallen.

Hoewel het uiterlijk wat meer incidenteel is, heeft de Nike Waffle Heren/Dames in de afgelopen maanden samenwerkingsprojecten opgezet met mensen zoals CDG en Off-White, en zelfs een interessant nieuw Waffle Racer Crater-silhouet met Space Hippie-buitenzolen geplaagd. begin volgend jaar. En nu wordt het originele model weer terug naar de frontlinie geduwd; dit keer om mee te doen aan Nike’s "Worldwide" -pakket.

www.onlinekopenshoe.com


Simple PHP Forum Script - Webestools